'Loser!' Woede na 'NEP' knock-out in MMA-gevecht (video) Nieuws
Nieuws

'Loser!' Woede na 'NEP' knock-out in MMA-gevecht (video)

'Loser!' Woede na 'NEP' knock-out in MMA-gevecht (video)

De mixed martial arts-gemeenschap (MMA) kwam afgelopen weekend in het geweer. Dit nadat een amateur gevecht in de Filipijnen vreselijk misliep toen duidelijk werd dat het gevecht opgezet spel was.

King of the Fight 9, georganiseerd door amateur-vechtsport organisatie King of the Fight, vond plaats op zondag 19 juni in Las Piñas, Metro Manila. Het event werd gedaan in samenwerking met UFC Gym Philippines.

Record

In de nu virale video sloeg de vechter die een grijze korte broek droeg, later geïdentificeerd als Reginaldo Cruz, zijn tegenstander KO met een draaiende backfist in minder dan 20 seconden in de openingsbel. Waardoor de menigte verbluft achterbleef.

Echter ontstond er flink wat woede toen duidelijk werd dat het opgezet spel was om Cruz er beter uit te laten zien. Cruz die al pro wedstrijden had gevochten bleek zijn record te willen verbeteren. Men spreekt er inmiddels schande van en fans noemen Cruz een loser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws