Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video)

Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video)

Phil Hawes boekte een spectaculaire, eenzijdige overwinning op Deron Winn in de tweede ronde tijdens UFC Austin gisteravond. Echter leek Hawes klaar voor nog een gevecht en wel tegen voormalig UFC-kampioen Daniel Cormier.

Direct nadat Daniel Cormier de UFC-kooi instapte begon Phil Hawes mondeling op de commentator in te hakken. ,,Je hebt de verkeerde gekozen”, zei Hawes die beweerde dat Cormier de voorkeur had getoond in de richting van Winn voorafgaand aan de partij.

De spanning liep even hoog op waarop Cormier volhield dat hij geen “voorkeur voor bepaalde vechters heeft”. Met scheidsrechter, Herb Dean die tussen de twee stapte toen de spanning begon te stijgen, beweerde Cormier dat Winn in het verleden ontmoedigd was om een ​​gevecht met Hawes aan te gaan.

Cormier hield vol dat het resultaat de reden was en dat Hawes zich koest moest houden en respect tonen. Even later bood Hawes zijn excuses aan Cormier aan. Hawes heeft UFC-overwinningen behaald op Jacob Malkoun, Nassourdine Imavov, Kyle Daukaus en nu Winn. Zijn enige promotionele nederlaag komt in de vorm van een knock-out verlies tegen Chris Curtis tijdens UFC 268 in november op Madison Square Garden.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page