Logan Paul uitgedaagd door 'taaiste man op aarde': Man tot man gevecht Nieuws
Nieuws

Logan Paul uitgedaagd door 'taaiste man op aarde': Man tot man gevecht

Logan Paul uitgedaagd door 'taaiste man op aarde': Man tot man gevecht

Mike Tyson's voormalig sparringspartner, Joe Egan (59), heeft een gewaagde uitdaging gedaan aan Logan Paul. Egan hoopt op een gevecht op de undercard van het geplande gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson op 20 juli.

Het internetfenomeen en bokser Jake Paul zal het op 20 juli opnemen tegen de legendarische Mike Tyson. De undercard voor dit gevecht, dat live te zien zal zijn op Netflix, is nog niet bekend. Echter, Joe Egan, ooit sparringspartner van Tyson en zevenvoudig Iers bokskampioen, wil graag tegen Jake's broer, Logan, vechten.

Egan, die jaren geleden de bijnaam "De Taaiste Witte Man Op Aarde" van Tyson zelf kreeg, hoopt op nog een kans om in de ring te staan. Nadat zijn eerdere uitdaging aan John Fury, vader van boksers Tyson en Tommy Fury, genegeerd werd, richt Egan zich nu op Logan.

Dit ondanks het feit dat Logan Paul na zijn gevechten tegen KSI, Floyd Mayweather en Dillon Danis heeft gesuggereerd dat hij wellicht geen plannen heeft om terug te keren in de ring.

Logan Paul uitgedaagd door Ierse bokstopper

In een video op social media daagt Egan Logan uit voor een gevecht op de undercard van Tyson vs. Paul. "Hallo Logan Paul, mijn naam is Joe Egan," zegt hij. "Ik ben zevenvoudig Iers bokskampioen en sparringspartner van de grote Mike Tyson."

"Je broer Jake Paul gaat boksen tegen een legende. Ik bewonder hem enorm voor zijn moed om het op te nemen tegen een van de meest angstaanjagende boksers ooit. Luister, John Fury had geen moed. Ik daagde hem uit, maar hij reageerde niet."

"Wat een slappe zak is John Fury. Jij hebt, net als je broer, vast wel moed. Waarom stap je niet in de ring? We kunnen vechten en de beste man wint die avond", aldus Egan. "Ik hoor graag van je, Logan. En als je met je broer Jake praat, wens hem dan al het beste toe. Gods zegen voor jullie beiden."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws