🎥 'Was het echt een KO?' Fans twijfelen aan Buckley's UFC overwinning MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 'Was het echt een KO?' Fans twijfelen aan Buckley's UFC overwinning

🎥 'Was het echt een KO?' Fans twijfelen aan Buckley's UFC overwinning

Joaquin Buckley heeft hoogstwaarschijnlijk een plek in de weltergewicht ranking veroverd door een sensationele TKO-overwinning in de tweede ronde op de ervaren vechter Vicente Luque in het co-main event van UFC Fight Night Atlantic City afgelopen nacht.

Staande oorlog ontvlamt in de Octagon

Beide vechters gooiden er direct met hun striking arsenaal op los, wat zorgde voor een gelijk opgaande strijd in de eerste vijf minuten.

Buckley nam echter het heft in handen in de tweede ronde door een takedownpoging van Luque te stoppen. Luque probeerde vervolgens guard te trekken, maar "New Mansa" wist meerdere harde stoten te landen en "The Silent Assassin" op de grond te finishen.

Fans Discussiëren Over De Overwinning

Hoewel Buckley's overwinning overtuigend leek, ontstond er online discussie onder fans. Sommigen betwisten of het wel een rechtmatige TKO was.

Ongeacht de online discussie staat één ding vast: Buckley heeft een statement gemaakt en staat nu op de drempel van de weltergewicht ranking. De komende weken zal duidelijk worden of hij inderdaad een plekje krijgt toegewezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws