Logan Paul genadeloos aangepakt door MMA-vechter! 'Spaart ook vriendin niet' Nieuws
Nieuws

Logan Paul genadeloos aangepakt door MMA-vechter! 'Spaart ook vriendin niet'

Logan Paul genadeloos aangepakt door MMA-vechter! 'Spaart ook vriendin niet'

In de aanloop naar zijn aankomende bokswedstrijd wordt Logan Paul meedogenloos onder vuur genomen door MMA-vechter Dillon Danis. De twee staan gepland om tegen elkaar te vechten.

Het gebruikelijke provoceren tussen rivalen bereikt dit keer echter extreme hoogten, aangezien Danis al wekenlang met harde klappen onder de gordel uitdeelt. Hoewel dergelijk gedrag normaal als laakbaar wordt beschouwd, lijkt Paul vanwege zijn eigen geschiedenis als pestkop volgens velen nu zijn verdiende loon te krijgen.

Wat Danis precies doet om het bloed onder Pauls nagels vandaan te halen

Welnu, Logan Paul staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen met niemand minder dan Nina Agdal, een vrouw met een allesbehalve preutse reputatie. Hierop heeft Danis besloten foto na foto te delen en zelfs video's. waarop Agdal te zien is met andere mannen. Bovendien gaat hij op andere geraffineerde manieren de provocatie aan. Zijn gedrag heeft zelfs geleid tot het uitschakelen van opmerkingen op Pauls Twitter-account.

Hoewel velen van mening zijn dat Danis te ver gaat, verdedigt de MMA-vechter zijn daden als volgt: "Alles is openbaar. Ik stuur haar ex-vriendjes niet foto's van haar in bed, dat zou behoorlijk verkeerd zijn. [Het gaat om] openbare zaken die ze zelf heeft gedeeld en die ze in haar verleden heeft gebruikt, dat is niet mijn probleem." Volgens Danis begint zijn gedurfde tactiek effect te sorteren: "Ik ben in het hoofd van Logan. Ik kan niet te veel zeggen, maar hij overweegt serieus om zich terug te trekken uit het gevecht omdat het zo persoonlijk wordt."

Terwijl de rivaliteit tussen Paul en Danis escaleert, kijkt de sportwereld vol spanning toe hoe deze unieke aanpak de dynamiek van hun komende confrontatie zal beïnvloeden. Met de aanzwellende controverse wordt de vraag gesteld: kan Dillon Danis' provocaties de mentale weerbaarheid van Logan Paul doorbreken en daadwerkelijk het verloop van het gevecht beïnvloeden? Antwoorden zullen volgen zodra de twee rivalen de ring betreden voor wat nu al een historische strijd lijkt te worden.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws