's Werelds Sterkste Man Eddie Hall eerste MMA-gevecht aangekondigd: 'Het is officieel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

's Werelds Sterkste Man Eddie Hall eerste MMA-gevecht aangekondigd: 'Het is officieel'

's Werelds Sterkste Man Eddie Hall eerste MMA-gevecht aangekondigd: 'Het is officieel'

Eddie Hall, ook wel bekend als 'The Beast,' heeft officieel aangekondigd dat hij in februari deel zal nemen aan zijn eerste MMA-gevecht. Zijn tegenstander? Niemand minder dan 's Werelds Sterkste Man, Mitchell Hooper.

Sterkste mannen Hall en Hooper zullen elkaar ontmoeten in de kooi in Qatar voor een evenement genaamd Finishers Championship. De tekst op de website van het evenement luidt: "Maak je klaar voor het gevecht waarop je hebt gewacht. Lancering in 2024.

"Top MMA-vechters lossen onafgemaakte zaken op. Een eliminatieronde van 12 wedstrijden. $300 miljoen USD aan prijzengeld. Beroemdheden. Royalty." Hall bevestigde Hooper als zijn tegenstander met een cryptische Instagram-post, waarin hij zijn fans vroeg: "Wie kies jij?"

Eddie Hall kondigt officieel zijn eerste MMA-gevecht aan

De post bevatte foto's en clips van het duo die op de mat vochten, met Hall die stoten uitdeelde en weerstand bood tegen een verwurging tijdens een grondgevecht. Dit zal de tweede stap van Hall zijn in vechtsporten sinds hij in 2017 met sterkste man evenementen stopte. In maart vorig jaar verloor hij een bokswedstrijd van zijn voormalige sterkste man collega Hafthor Bjornsson.

Hall werd in 2017 gekroond tot 's Werelds Sterkste Man en was daarmee de eerste Britse winnaar in 24 jaar. Zijn overstap naar MMA is een spannende ontwikkeling voor zijn fans en vechtsportliefhebbers over de hele wereld. De vraag blijft: zal de 'Beest' zijn indrukwekkende kracht kunnen omzetten in succes in de MMA-wereld?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws