'Hond!' Hasbulla kauwt kannibaal Liver King niet (video) Nieuws
Nieuws

'Hond!' Hasbulla kauwt kannibaal Liver King niet (video)

'Hond!' Hasbulla kauwt kannibaal Liver King niet (video)

Hasbulla de meeste recente toevoeging aan vechtsport bond UFC heeft het niet zo op de Liver King. De kleine raddraaier weigerde dan ook met de rauwe lever eter op de foto te gaan.

Brian Johnson, online bekend als de Liver King, is een 45-jarige influencer en naar zichzelf vernoemd "CEO van de voorouderlijke levensstijl". Hij kwam in augustus 2021 op sociale media en heeft sindsdien meer dan 1,5 miljoen Instagram-volgers en 2,5 miljoen op TikTok verzameld dankzij zijn dieet en lichaamsbouw maar vooral het eten van rauwe levers.

Rauw

Hasbulla een even grote kracht op social media die recentelijk op contract werd gezet door de UFC heeft het niet zo op de 'kannibaal'. De kleine geweldenaar weigerde dan ook een foto momentje met Koning Lever en zei liever met een hond op de foto te gaan.

Liver King die nog wat bedreigingen uitte richting de 1 meter hoge Hasbie was blijkbaar niet imposant genoeg. Hasbulla deed dan ook net alsof deze niet bestond en liep casual weg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws