'Moeilijke shit!' Kooivechter slaat met 1 klap rivaal KO (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Moeilijke shit!' Kooivechter slaat met 1 klap rivaal KO (video)

'Moeilijke shit!' Kooivechter slaat met 1 klap rivaal KO (video)

Olivier Aubin-Mercier eindigde Stevie Ray met een verwoestende knock-out. Waarmee de Canadees de PFL lichtgewicht titel 2022 wist te claimen en de hoofdprijs van $ 1 miljoen mee naar huis kon nemen.

De zelfverklaarde "Canadese gangster" was eigenlijk het grootste deel van de tweede ronde uitgeschakeld dankzij een grappling-aanval van Ray. Maar toen het gevecht weer op gang kwam, ontkurkte Aubin-Mercier een prachtige rechtse hoek die vlak op de kaak van Ray belandde.

Moeilijke shit

Zodra de stoot viel, stond Ray op voordat hij tegen het canvas botste terwijl de scheidsrechter naar binnen snelde om het gevecht te stoppen voordat hij een onnodige straf kon ondergaan. De officiële onderbreking kwam om 4:40 in de tweede ronde.

"Het was te gek. Een waanzinnige ervaring”, zei Aubin-Mercier over het PFL-seizoen. "Deze shit was zo moeilijk als maar zijn kan." PFL vond eerder vandaag plaats in Hulu Theatre Madison Square Garden New York. Waar tot nu toe ongeslagen Kayla Harrison haar titel verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws