LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog Nieuws
Nieuws

LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog

LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog

Zaterdag moet het gebeuren, de strijd om te bepalen wie zich de lichtgewicht kampioen van de UFC mag noemen, Khabib Nurmagomedov of Justin Gaethje. De titel is nu nog in handen van Khabib, maar Gaethje zal er alles aan doen deze af te pakken.

Op de staredown stonden beide topvechters met elkaar oog in oog. Te zien was dat het geen makkelijk moment was voor Khabib en Gaethje die in feite teamgenoten zijn. Ook hebben zij dezelfde manager. De Staredown vond plaats op het strand van Abu Dhabi.

Beladen wedstrijd

Khabib die duidelijk geen makkelijk moment had tikte Gaethje nog even aan. Ook Gaethje die zijn interim belt afdeed had even zijn bedenkingen. Overigens ontdeed hij zich van de belt omdat hij vond dat die van Khabib degene is die telt en hij zaterdag de zijne wil noemen.

Dat het een beladen gevecht gaat worden op UFC 254 is niet te ontkennen. Khabib zal zeker het gevecht opdragen aan zijn recentelijk overleden vader en coach Abdulmanap. Iets waar Gaethje van zegt dat een extra impuls zal zijn voor Khabib om te winnen in de titelstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws