LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog – Vechtsport Info
Home / Nieuws / LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog

LASTIG: UFC-sterren Khabib en Justin Gaethje oog in oog

Woensdag stonden UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov en Interim Kampioen Justin Gaethje oog in oog voor de staredown van UFC 254.

Zaterdag moet het gebeuren, de strijd om te bepalen wie zich de lichtgewicht kampioen van de UFC mag noemen, Khabib Nurmagomedov of Justin Gaethje. De titel is nu nog in handen van Khabib, maar Gaethje zal er alles aan doen deze af te pakken.

Op de staredown stonden beide topvechters met elkaar oog in oog. Te zien was dat het geen makkelijk moment was voor Khabib en Gaethje die in feite teamgenoten zijn. Ook hebben zij dezelfde manager. De Staredown vond plaats op het strand van Abu Dhabi.

Beladen wedstrijd

Khabib die duidelijk geen makkelijk moment had tikte Gaethje nog even aan. Ook Gaethje die zijn interim belt afdeed had even zijn bedenkingen. Overigens ontdeed hij zich van de belt omdat hij vond dat die van Khabib degene is die telt en hij zaterdag de zijne wil noemen.

Dat het een beladen gevecht gaat worden op UFC 254 is niet te ontkennen. Khabib zal zeker het gevecht opdragen aan zijn recentelijk overleden vader en coach Abdulmanap. Iets waar Gaethje van zegt dat een extra impuls zal zijn voor Khabib om te winnen in de titelstrijd.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page