Last minute drama: Northcutt zegt gevecht af tegen Aoki op ONE 165 Nieuws
Nieuws

Last minute drama: Northcutt zegt gevecht af tegen Aoki op ONE 165

Last minute drama: Northcutt zegt gevecht af tegen Aoki op ONE 165

Sage Northcutt, die gepland stond om te vechten tijdens ONE 165: Superlek vs. Takeru, moest zijn deelname last minute annuleren. Dit kwam door visumproblemen waardoor twee van zijn coaches Japan werden uitgezet.

Voor Northcutt, sinds zijn knock-out verlies tegen Cosmo Alexandre in 2019 nu weer een domper te verwerken krijgt, is dit een nieuwe tegenslag in zijn carrière bij ONE Championship.

Northcutt's reactie op de situatie

Northcutt betuigde zijn spijt aan zijn fans en tegenstander Shinya Aoki voor het niet kunnen deelnemen aan het gevecht. Hij legde uit dat de visumproblemen van zijn coaches een onoverkomelijke hindernis vormden.

ONE Championship bood aan om een wereldkampioen Jiu Jitsu coach als vervanger te geven, maar Northcutt voelde dat het niet in zijn beste belang was om zonder zijn vertrouwde coaches tegen een van de grootste MMA-artiesten aller tijden te vechten.

Niet verstandig om alsnog te vechten

"Het spijt me voor al mijn fans en mijn tegenstander Shinya Aoki dat ik vanavond niet heb gevochten. Er waren last-minute visumproblemen met twee van mijn coaches en ze zijn nu op weg terug naar de VS. Eén kampioenschap bood me aan om te helpen door me een wereldkampioen Jiu Jitsu coach te geven voor een vervanger, maar niet om mijn coaches waarmee ik mijn hele kamp heb getraind daar bij me te hebben om het op te nemen tegen de waarschijnlijk de grootste MMA-artiest aller tijden zou niet worden het beste voor mij"zegt Northcutt.

"Bedankt Chatri en One Championship voor jullie best doen om dingen op het laatste moment te laten werken. Nogmaals mijn verontschuldigingen aan Shinya en iedereen die aan het luisteren was. Ik weet dat One 165 een ongelooflijke kaart is met ongelooflijk talent van wereldklasse waar iedereen nog steeds van zal genieten."

Dankbetuiging aan ONE Championship

Ondanks de teleurstelling, bedankte Northcutt ONE Championship en Chatri Sityodtong, de CEO van ONE Championship, voor hun inspanningen om de situatie op het laatste moment op te lossen. Hij benadrukte zijn waardering voor hun pogingen om het gevecht toch door te laten gaan en bood zijn verontschuldigingen aan aan Shinya Aoki en alle fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws