Kung Fu meester geklapt door kooivechter! 'Opscheppen afgestraft' (video) Nieuws
Nieuws

Kung Fu meester geklapt door kooivechter! 'Opscheppen afgestraft' (video)

Kung Fu meester geklapt door kooivechter! 'Opscheppen afgestraft' (video)

Kung Fu master Khai Tran beweerde dat MMA-vechters niks in de melk te brokelen zouden hebben. Deze zouden niet kunnen vechten, dus daagde hij voormalig UFC-vechter Nam Phan uit, maar kreeg een pak slaag van jewelste.

Voormalig UFC-vedergewicht Nam Phan was in zijn Madu Academy in Garden Grove, Californië, toen er een Hong Gia Kung Fu-meester genaamd Khai Tran de MMA-sportschool betrad en zei dat hij een professionele MMA-vechter wilde worden.

Niks in huis

De meester dacht dat hij een professioneel gevecht zou krijgen, indruk zou maken op UFC-president Dana White, een kampioen zou worden en een miljonair zou worden en schepte daar over op. Maar dat liep even anders nadat hij Phan vertelde en zei dat deze niks in huis had als MMA-vechter.

Phan legde uit dat Khai, om een MMA-vechter te worden, wat sparring moest dpen. Khai interpreteerde dit blijkbaar verkeerd als een uitdaging, en niet voor wat het eigenlijk was. Hij ging er vol op maar Phan strafte dat meteen af en de Kung Fu meester ging KO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws