Vechter KO'd rivaal na overweldigende stoten barrage (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechter KO'd rivaal na overweldigende stoten barrage (video)

Vechter KO'd rivaal na overweldigende stoten barrage (video)

MMA-vechter Adam Vigil sloot een van de meest opwindende rondes van het jaar af die je in MMA zult zien met een wilde knock-out op LFA 142. Vigil en Manatua Lemaire openden vrijdag het hoofdprogramma van LFA 142 in Prior Lake, Amerika.

De twee middengewichten vochten een echte oorlog uit in de kooi. Vigil deed er niet lang over om Lemaire zijn wil op te leggen, ondanks het feit dat hij het gevecht op korte termijn aannam. De twee vechters hadden een wilde uitwisseling van stoten, slechts enkele seconden in het gevecht. Wat leidde tot een opmerkelijke finish.

Op de vlucht

Nadat Vigil Lemaire met een stoot had laten vallen, was Lemaire op de een of andere manier in staat om zich weer op de been te krijgen voordat Vigil de knock-out stoot scoorde die Lemaire op de vlucht deed slaan.

Vigil nam de wedstrijd last minuteaan nadat zijn gevecht tegen Kohlman Scribner de week ervoor was afgezegd. Wat Lemaire betreft, dit was het eerste professionele verlies in zijn carrière na drie opeenvolgende overwinningen. Net als Vigil maakte hij ook zijn debuut in de LFA-kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws