Kooigevecht voor Jake Paul: Toporganisatie biedt YouTube-ster kans Nieuws
Nieuws

Kooigevecht voor Jake Paul: Toporganisatie biedt YouTube-ster kans

Kooigevecht voor Jake Paul: Toporganisatie biedt YouTube-ster kans

Jake Paul heeft een route naar Mixed Martial Arts (MMA) aangeboden gekregen. Paul is 5-0 als bokser, maar heeft eerder een overstap naar de kooi geplaagd. De Professional Fighters League biedt de YOu Tube-ster nu de kans.

PFL CEO Peter Murray is een groot fan van Jake Paul en wordt hoog gewaardeerd. ,,We hebben een relatie met Jake", zegt Murray in een interview. ,,En luister, je denkt aan wat Jake voor zichzelf heeft opgebouwd, nu als atleet versus waar hij vandaan kwam. Dat is niet niks. "

,,Wat hij op zich heeft genomen en de tegenstanders en het platform dat hij heeft gebouwd, het is ronduit indrukwekkend. En hij is ambitieus, zowel zakelijk als atleet. Als hij het tegen iemand in MMA wil opnemen, dan is dat iets waar we zeker enthousiast over zijn."

Geld speel geen rol

De PFL bestaat uit een regulier seizoen van twee wedstrijden, waarbij punten worden verdiend per overwinningsmethode. Vervolgens gaat de top vier in elke gewichtsklasse door naar een halve finale en finale, waarbij de uiteindelijke winnaars een prijzencheque van $ 1 miljoen winnen.

Maar geld speelt geen rol voor Paul, die vorig jaar 40 miljoen dollar verdiende met alleen boksen. Hij zou terugkeren naar de boksring in New York, een dag na PFL's eerste halve finale van het jaar. Maar zijn gevecht met Hasim Rahman Jr, voor 20 augustus werd geannuleerd door een meningsverschil over het wedstrijdgewicht tussen de twee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws