AFGELAST! Jake Paul vs Hasim Rahman Jr bokswedstrijd gaat niet door
Home / Nieuws / Boks Nieuws / AFGELAST! Jake Paul vs Hasim Rahman Jr bokswedstrijd gaat niet door

AFGELAST! Jake Paul vs Hasim Rahman Jr bokswedstrijd gaat niet door

AFGELAST! Jake Paul vs Hasim Rahman Jr bokswedstrijd gaat niet door

Jake Paul zal volgende week zaterdag 6 augustus niet boksen tegen Hasim Rahman Jr. De wedstrijd is afgelast een week voor de vechtdatum en beide boksers geven elkaar de schuld.

Paul maakte gisteravond bekend dat hij zijn gevecht met Rahman Jr ziet verdampen, waarbij hij zijn tegenstander ervan beschuldigde dat hij weigerde zich te beperken tot de gewichtslimiet. Hasim Rahman Jr heeft op zijn beurt Paul de schuld gegeven van het annuleren van hun gevecht.

YouTube-ster Paul kondigde gisteravond aan dat hij de kaart van volgend weekend in Madison Square Garden in New York had afgezegd. Waarbij hij zijn rivaal ervan beschuldigde te weigeren eerst de oorspronkelijke gewichtslimiet van 200 pond te verlagen en vervolgens de heronderhandelde limiet van 205 pond.

Bang om te vechten

Paul beweerde dat Rahman Jr zei dat hij alleen zou vechten op 215 pond, wat zou betekenen dat hij slechts een pond zou verliezen sinds hij eerder deze maand tekende om te vechten. Rahman Jr, een zwaargewicht met een record van 12-1, reageerde door te tweeten: “Jake en zijn ’team’ hebben dit gevecht geannuleerd, niet ik! “

Hij retweette ook verschillende gebruikers die beweerden dat het Paul was die zich had teruggetrokken uit de wedstrijd. In een video op sociale media zei Paul: “Hasim Rahman Jr heeft zich teruggetrokken uit de strijd. Dit is geen grap, ik ben er kapot van, ik kan dit verdomme niet geloven; we hebben dit nieuws net gehoord. Weer een professionele bokser, net als Tommy Fury, die bang is om tegen me te vechten.”

Bekijk ook

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard'

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Lafaard’ (video)

Conor McGregor maakt geen indruk op Hasbulla

Tyson Fury kondigt comeback aan tegen Dereck Chisora'Tegenstander

Boksicoon Tyson Fury uit pensioen ‘Tegenstander bekend gemaakt’

Tyson Fury kondigt zijn terugkeer naar de boksring aan

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! 'Jaaaaaa'

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! ‘Jaaaaaa’ (video)

Het moet gezegd worden dat de Zuid-Amerikanen zeer gepassioneerd zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page