Kooigevecht Tyson Fury lijkt dichterbij: Traint met UFC'er Diaz Nieuws
Nieuws

Kooigevecht Tyson Fury lijkt dichterbij: Traint met UFC'er Diaz

Kooigevecht Tyson Fury lijkt dichterbij: Traint met UFC'er Diaz

Tyson Fury lijkt een leuk stukje te rollen op de mat in foto's gedeeld door UFC-vechter Nick Diaz. Dit doet de geruchten over een gevecht op gemengde MMA en boksregels aanwakkeren.

Na het verslaan van Dillian Whyte eerder dit jaar verscheen UFC-kampioen zwaargewicht Francis Ngannou in de boksring bij Tyson Fury. Daar werd duidelijk dat de twee met elkaar de ring willen delen. Het zal geen pure MMA of Boks wedstrijd worden maar op gemengde regels.

Wat gaat het worden

Nick Diaz plaatste onlangs een aantal foto's op Instagram van zichzelf en bokskampioen Fury die in de sportschool trainden. Afgaand op de foto's leken de twee bezig te zijn met een worstelsessie. Aandachtig lijkt Fury te luisteren naar de adviezen van de MMA-vechter.

Fury die geniet van een welverdiende pauze zou ook interesse hebben in een show worstelwedstrijd bij de WWE. Aan de foto's te zien is Fury die zijn pensioen van het boksen aankondigde nog lang niet zeker echt te stoppen met vechtport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws