🎥 Komt Jamal Ben Saddik terug tijdens 'Glory event in Marokko?' Nieuws
Nieuws

🎥 Komt Jamal Ben Saddik terug tijdens 'Glory event in Marokko?'

🎥 Komt Jamal Ben Saddik terug tijdens 'Glory event in Marokko?'

Jamal Ben Saddik blijft een bron van discussie, inmiddels is bekend dat 'The Goliath' niet mee doet aan de zwaargewichtGrand Prix van 9 maart. Wel is aangekondigd dat de Marokkaanse topvechter later dit jaar zijn comeback zal maken, op Glory Marokko wellicht?

Tijdens de Champtalk Podcast was Ron Emmerink, oprichter van Vechtsport Info gast aan tafel. Er werd flink gediscusieërd over de deelname van Jamal Ben Saddik aan de Glory zwaargewicht Grand Prix. Tijdens de opnames was overigens nog niet bekend dat Antonio Plazibat zou afzeggen en Glory aankondigde dat Ben Saddik geen plek kreeg.

Wanneer komt Jamal Ben Saddik dan wel in actie?

Glory kondigde aan dat er gesprekken zijn met Ben Saddik voor een terugkeer later dit jaar.De organisatie heeft haar oog laten vallen op Marokko, wat volgens insiders het ultieme moment zou zijn voor een comeback van Ben Saddik en Badr Hari.

Tijdens de podcast werd duidelijk waar de fans mee worstelen en dat er twee soorten kickboksfans zijn, de diehard komt voor bloed, de huis tuin en keuken fans voor een gevecht. Bekijk de Podcast voor meer.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws