Vechter Cindy Dandois geschorst! 'sekswerk is uit strafrecht gehaald' Nieuws
Nieuws

Vechter Cindy Dandois geschorst! 'sekswerk is uit strafrecht gehaald'

Vechter Cindy Dandois geschorst! 'sekswerk is uit strafrecht gehaald'

Cindy Dandois MMA-vechter en schooljuf moet op de schorsingbank plaats nemen. De school waar de blondine les geeft heeft haar preventief in de wacht gezet. Althans zo insinueert Dandois op haar Instagram.

Om wat geld bij te verdienen starte Dandois naar voorbeeld van enkele bekende vechter haar eigen Onlyfans account. De schooljuf en vechter deelt daar pikante foto's en video's. ,,Ik voelde de bui al hangen… schrijnend tekort aan leerkrachten Frans, maar toch… zet men een gemotiveerde leerkracht liever op de bank", schrijft Dandois.

,,NOCHTANS werd sekswerk net uit het strafrecht gehaald en moedigt men aan om uit de anonimiteit te treden. Zo kan de maatschappij immers een graantje meepikken aan inkomend belastinggeld." Dandois deelt de sexy beelden niet uit hebzucht, maar de alleenstaande moeder heeft een aantal kinderen te voeden.

,,Straf dat ik dan voor een Only Fans Account die niet toegankelijk is voor -18, toch in “straf” of in mooie woorden “tucht” word gezet. Beetje hypocriet van de stad? Of niet? VOLGENDE DINSDAG OP VTM2 leren we hier meer over!" Inmiddels is er een real life soap over de vechter die uitgezonden wordt op de Belgische TV.

Kijken dus om te zien wat er nu precies verder gaat gebeuren met Dandois die bij de UFC, Bellator en PFL in de kooi stond naast andere organisaties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws