'KO op Tito Ortiz illegaal'! Anderson Silva beschuldigd van valsspelen Nieuws
Nieuws

'KO op Tito Ortiz illegaal'! Anderson Silva beschuldigd van valsspelen

'KO op Tito Ortiz illegaal'! Anderson Silva beschuldigd van valsspelen

Tito Ortiz beschuldigt Anderson Silva van illegale stoot met als gevolg een knock-out. Dit verklaart volgens Ortiz ook de vreemde pijn aan zijn hoofd.

Afgelopen weekend sloeg Silva zijn rivaal Ortiz naar het canvas. Nu beweert Ortiz dat dit via een niet toegestane stoot zou zijn gebeurt. Het was geen goed gevecht voor Ortiz, want hij werd in de allereerste ronde van het gevecht eruit gemept. Ortiz gelooft echter dat sommige van de stoten die Silva uitdeelde tegen zijn achterhoofd waren.

Mijn hoofd...

In de dagen na het gevecht op zijn sociale media suggereerde Ortiz dat hij door Silva op zijn achterhoofd was geraakt en dat dat de reden is waarom zijn hoofd pijn doet. ,,Nu weet ik waarom mijn achterhoofd zo'n pijn doet als de hel", Zegt Ortiz op Twitter.

Ook al is Ortiz ervan overtuigd dat hij een klap op zijn achterhoofd kreeg voordat hij werd uitgeschakeld, zal er voor Silva geen enkele repercussie zijn. Technisch gezien was het gevecht een demo en telt deze niet officieel mee voor de records van de vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws