Silva vernietigt Ortiz met brute 'KO'! 'Agressief moment' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Silva vernietigt Ortiz met brute 'KO'! 'Agressief moment' (video)

Silva vernietigt Ortiz met brute 'KO'! 'Agressief moment' (video)

Oud UFC'ers Tito Ortiz en Anderson Silva streden tegen elkaar tijdens het Evander Holyfield vs. Vitor Belfort evenement. Deze werd gepresenteerd door Triller in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino afgelopen nacht in Hollywood, Florida.

Voormalig UFC-kampioen middengewicht Silva mepte Ortiz in slaap via een enorme knock-out in de eerste ronde van hun bokswedstrijd. Ortiz, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, was agressief vanaf de eerste momenten van het gevecht.

Dan maar boksen

Silva gebruikte zijn elite hoofdbeweging om de meeste stoten te vermijden, echter tevergeefs. Met zijn rug tegen de touwen landde Silva een harde rechtse hoek die Ortiz van slag bracht, voordat hij hem met een paar linkerstoten naar het canvas sloeg.

De legendarische Braziliaan Silva versloeg Ortiz drie maanden na zijn eerste bokswedstrijd sinds 2005. Daar behaalde Silva een overwinning op Julio Cesar Chavez Jr. in Mexico. Ortiz, 46, maakte zijn boksdebuut tegen Silva, en was sinds december 2019 niet meer in de kooi gestapt. Silva besloot om een ​​carrière in het boksen na te streven nadat hij eind 2020 afscheid nam van de UFC.

Bokslegende Evander Holyfield (58) maakte zijn rentree, maar werd ook door een knock-out gestopt door Vitor Belfort. Dit kun je HIER bekijken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws