⚠️ 'KO moet vallen': Mayweather vs Logan Paul REGELS last minute gewijzigd Nieuws
Nieuws

⚠️ 'KO moet vallen': Mayweather vs Logan Paul REGELS last minute gewijzigd

⚠️ 'KO moet vallen': Mayweather vs Logan Paul REGELS last minute gewijzigd

Logan Paul belooft de ogen van Floyd Mayweather dicht te slaan de eerste keer dat hij hem raakt. Beide vechters zijn "last minute" overeengekomen om de kans op knock-out te vergroten, door over te schakelen naar lichtere handschoenen.

Bokslegende Mayweather en YouTube-ster Paul zullen vechten met de lichtere handschoenen van 10 ounce tijdens de confrontatie van morgen in Miami. Veronderstelt werd dat er met de zwaardere 12 ounce handschoenen gevechten zou worden, 10 ounce is het standaard wedstrijd gewicht voor bokshandschoenen.

Hoe lichter hoe beter

Paul, 26, die pas zijn tweede professionele gevecht zal aangaan nadat hij zijn eerste tegen mede-YouTuber KSI verloor, was blij met de verandering en gelooft dat hij Mayweather zal overwinnen met zijn slagkracht. Mayweather, die stopte met een verbluffend record van 49-0 voordat hij met pensioen ging om Conor McGregor in 2017 te verslaan, zei dat hij nog lichtere handschoenen wilde.

,,Vanaf het begin wilde ik zowel voor mij als voor Logan Paul handschoenen van 8 ounce. Hopelijk kan het veranderen in acht ounce,' zei hij. Maar 10 ounce is dus nu uiteindelijk afgesproken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws