‘Nr 51, Ik vernietig Logan Paul’: Mayweather vol vertrouwen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Nr 51, Ik vernietig Logan Paul’: Mayweather vol vertrouwen

‘Nr 51, Ik vernietig Logan Paul’: Mayweather vol vertrouwen

'Nr 51, Ik straf Logan Paul genadeloos af': Mayweather vol vertrouwen

Floyd Mayweather is vol vertrouwen voor zijn confrontatie met YouTube-ster Logan Paul deze zaterdag. Gistermiddag sprak ‘Money’ met de aanwezige media in het Versace Mansion na een intense staredown met Paul. Een ding is zeker, Paul zal wedstrijd niet overleven als we de bokslegende mogen geloven.

De clash met Paul mag dan wel een oefenwedstrijd zijn, in de boeken van Mayweather zegt dit niets. De Japanse kickbokskampioen Tenshin kan hier over mee praten. Deze ging genadeloos knock-out tegen de Amerikaan, dat staat Paul ook te wachten, ook als is deze bijna de helft langer dan Mayweather.

Beste vechter

Mayweather is een ongeslagen bokslegende wiens record op 50-0 staat. Zijn tegenstander tentoonstelling. Paul heeft een professioneel boksrecord heeft 0-1. Op papier lijkt de match-up oneerlijk, daarom zijn er enkele speciale regels voor dit gevecht, echter mag de knock-out vallen.

De kleinere vechter zijn in deze matchup is volgens Mayweather geen probleem. ,,Tegen de tijd dat ik een ring instap wegen tegenstanders toch al 25 pond zwaarder”, zei Mayweather. “Vaak is deze misschien groter, misschien korter, misschien sterker, misschien sneller, maar ik vecht het beste.”

Over die Paul vertrouwen heeft in zijn capaciteiten in de ring; ,,Ik ben blij dat hij in zichzelf gelooft”, zei Mayweather. ,,Ik ben blij dat hij in zijn vaardigheden gelooft. De laatste keer dat ik het controleerde, zeiden alle 50 vechters die ik tegenkwam allemaal hetzelfde. Ik voeg Paul one als nummer 51.”

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page