Kijken! Jake Paul vs Tyron Woodley 2: Live, starttijd en meer Nieuws
Nieuws

Kijken! Jake Paul vs Tyron Woodley 2: Live, starttijd en meer

Kijken! Jake Paul vs Tyron Woodley 2: Live, starttijd en meer

Op 29 augustus van dit jaar versloeg Jake Paul voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. Aankomende zaterdagavond 18 december ontmoeten Paul en Woodley elkaar voor hun herkansing in Tampa, Florida. Wij hebben de info hoe je kunt kijken.

Oorspronkelijk zou YouTuber Paul het opnemen tegen Tommy Fury (broer van bokskoning Tyson Fury), deze zegde af vanwege een blessure en in Woodley werd de vervanger gevonden. Woodley trainde al vanaf oktober in de hoop een herkansing tegen Paul te krijgen, een wens die nu uitkomt.

Hier vindt je alle benodigde informatie over het gevecht, tussen Paul en Woodley, waar je het kunt bekijken, de vechtkaart en meer. Het evenement start om 03:00 uur (Nederlandse tijd), in de nacht van zaterdag op zondag. Verwacht wordt dat Paul en Woodley ergens tussen 06:00 en 07:00 uur de ring zullen betreden.

Dit kost het kijken naar Paul vs. Woodley 2

Paul vs. Woodley 2 zal beschikbaar zijn om te bekijken via Showtime of, als alternatief, op FITE TV. Er zal voor betaald moeten worden. Als kijker betaal je €17,00 een prijs die meevalt als je ziet dat er nog een aantal gevechten op de rol staan. Onderstaand vindt je de complete line-up.

Jake Paul vs. Tyron Woodley - Cruiserweight (8 ronden)
Amanda Serrano vs. Miriam Gutiérrez - Lichtgewicht dames (10 ronden)
Anthony Taylor vs. Chris Avila - Super middengewicht (8 ronden)
Deron Williams vs. Frank Gore - Zwaargewicht (4 ronden)
J'Leon Love vs. Marcus Oliveira - Cruiserweight (8 ronden)
Liam Paro vs. Yomar Álamo - Licht weltergewicht (10 ronden)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws