Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022? Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022?

Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022?

Maakt Wladimir Klitschko een comeback naar de boksring. Een recent geposte video indiceert een terugkeer van de 45-jarige legende en de fans zijn razend enthousiast.

Een comeback van Klitschko op 45-jarige leeftijd? Een korte sparring video maakte deze week de tongen los. Bokslegende Klitschko heeft fans eerder geplaagd over de mogelijkheid dat hij in de stemming zou zijn om een ​​comeback te maken, maar er kwam niets van.

Zou het echt?

De voormalige zwaargewicht bokskoning kreeg een paar jaar geleden een grote deal aangeboden met DAZN. De megageld deal zou moeten worden omgezet in een terugkeer gevecht met Anthony Joshua. Klitschko wees het aanbod af. Maar nu praten fans over een mogelijke comeback, dit dankzij de video die "Dr. Steel Hammer” heeft geüpload op zijn instagram pagina (lees meer onder video).

De begeleidende tekst heeft fans echt aan het denken gezet over mogelijke terugkeer naar de ring. ,,Uitdaging geaccepteerd", voegde Klitschko toe aan een van zijn sparring video. En de woorden: ,,Deze keer: Blijf stoten."

We leven in een tijd waarin het verschijnen van één korte video op sociale media letterlijk miljoenen mensen aan het praten kan krijgen. Maar het maakt niet uit of Klitschko terugkomt, de grote vraag is, moet hij terugkomen. Ervaring leert inmiddels dat bokser van zijn leeftijd niet ongeschonden uit de strijd komen. En Joshua? Deze heeft het te druk met een herkansing tegen Oleksandr Usyk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws