Idioot sloeg Tommy Fury uit wedstrijd met Jake Paul Nieuws
Nieuws

Idioot sloeg Tommy Fury uit wedstrijd met Jake Paul

Idioot sloeg Tommy Fury uit wedstrijd met Jake Paul

John Fury , vader van bokskoning Tyson Fury en diens jongere broer Tommy. Beweert dat "een complete idioot in de sportschool" verantwoordelijk is voor de blessure van Tommy. Hierdoor kan de Brit niet boksen tegen YouTube-ster Jake Paul.

Gisteren werd bekend dat Tommy zijn ribben gebroken zou hebben opgelopen in een training. ,Tommy heeft ongeveer zes of zeven weken een bacteriële infectie op de borst gehad, maar dat stoorde ons niet, we zouden ons er doorheen vechten", zei John Fury tegen de Britse krant de Mirror (lees verder onder Instapost).

,,Maar een complete idioot in de sportschool, sloeg hem gebroken ribben. Deze man van over de 100 klio sloeg met blote vuisten. Nee, het is gewoon gekneusd, het is ligament schade'. Maar toen hij aan het sparren was hij kon geen klap uitdelen, hij kon niet bewegen.”

Niks aan het handje

,,Hij zei: 'Kijk, ik heb veel pijn vader.' Hij zei tegen Tyson: 'Ik heb veel pijn, ik kan me niet bewegen'. Dus nam ik hem mee naar een specialist in Manchester, ze hebben hem goed geröntgend en de bevinding was er. Gebroken ribben, wat kun je doen?", aldus Fury senior.

Jake Paul is nu gepland voor een herkansing tegen Tyron Woodley tijdens het evenement van 18 december in Tampa Bay, Florida., ,De teleurstelling is immens voor Tommy en ons. Maar we zullen terugkomen, we zijn vechters, dus Jake als je een nieuwe afspraak wilt maken, is dat geen probleem."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws