Fietser gebruikt jiu-jitsu om twee aanvallers af te slaan | video Ander Nieuws
Ander Nieuws

Fietser gebruikt jiu-jitsu om twee aanvallers af te slaan | video

Fietser gebruikt jiu-jitsu om twee aanvallers af te slaan | video

Een fietser gebruikte Jiu-Jitsu tegen een man en vrouw die hem aanvielen op straat. Hij wist de de twee van zich af te houden tot de politie kwam.

De kennis van een wielrenner uit New York City op het gebied van Braziliaans jiu-jitsu hielp hem als winnaar uit de bus te komen. Het incident vond plaats bij een verkeerslicht in de buurt van het Intrepid Museum in Manhattan.

Fietser gebruikt jiu-jitsu om twee aanvallers af te slaan | video

Het is onduidelijk waarom de woordenwisseling in de eerste plaats plaatsvond. Terwijl de video begint, is het gevecht al aan de gang, met de fietser in blauwe korte broek die op het trottoir worstelt met een andere man in een gele top en een vrouwelijke metgezel. Totdat de Politie komt en de man een handje hielp.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek β€˜ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws