🎥 Kickbokslegende Tyrone Spong vangt reuze anaconda met zijn blote handen Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokslegende Tyrone Spong vangt reuze anaconda met zijn blote handen

🎥 Kickbokslegende Tyrone Spong vangt reuze anaconda met zijn blote handen

Tyrone Spong, de Surinaams-Nederlandse bokser en kickbokser, heeft onlangs in de straten van Suriname een meterslange anaconda gevangen.

De vechtlegende deelde een video van deze vangst. De slang behoort tot de familie reuzenslangen en heeft een groene tot bruine kleur met grote, ronde, donkere vlekken. De anaconda is een waterminnende soort die voornamelijk voorkomt in de oevers van grote rivieren en rivierarmen.

Tyrone Spong vangt reuze slang in Suriname

De slang voedt zich met allerlei dieren zoals zoogdieren, vogels en andere reptielen. Het is de zwaarste slang ter wereld en kan grote prooidieren aan zoals herten en krokodilachtigen. Volwassen exemplaren hebben geen natuurlijke vijanden meer, maar worden bedreigd door de mens.

Spong begon zijn vechtsportcarrière als kickbokser en kreeg al snel bekendheid door talloze wereldtitels in de sport te winnen. Hij stapte later over naar mixed martial arts en boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws