RICO VS HESDY KIJKEN: Alles wat je weten moet en meer...
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VS HESDY KIJKEN: Alles wat je weten moet en meer…

RICO VS HESDY KIJKEN: Alles wat je weten moet en meer…

RICO VS HESDY KIJKEN: Alles wat je weten moet en meer...

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges zullen zaterdag (30 januari) de strijd met elkaar aangaan tijdens het GLORY 77 evenement. Het gevecht tussen beide topkickboksers maakt onderdeel uit van een 4 man toernooi. Maar er staan nog een paar topgevechten op het programma.

Voor GLORY Kickboxing is dit het eerste evenement in 2021. De organisatie gaat meteen flitsend van start met de crème de la crème aan vechters. Zo zullen er meerdere titelgevechten zijn. Een unicum in de Geschiedenis van GLORY.

Alvorens de vechters op GLORY 77 met elkaar de ring zullen delen zijn er de wegingen. Deze vinden morgen (vrijdag) plaats. Naast het wegen zullen er de beruchte staredowns zijn. Waar de vechters oog in oog met elkaar komen te staan. Altijd een spannend moment.

Pech geval

Wanneer alle vechters op het juiste gewicht zijn begint de spanning pas echt. Dan wordt duidelijk of iedereen zijn juiste gewicht heeft gehaald. Als dit allemaal goed verloopt zullen de volgende gevechten te zien zijn.

We beginnen met het voorprogramma die nog maar uit één gevecht bestaat. Gisteren werd bekend dat het gevecht tussen Itay Gershon en Guerric Billet uitvalt. Gershon kan niet afreizen naar ons land (lees hier meer).

Wie vechten er naast Rico en Hesdy op GLORY 77

Wel vechten zwaargewichten Martin Pacas uit Slowakije en Muhammed Balli, Nederland. Dit gevecht is waarschijnlijk gratis te zien op de website van GLORY. Voor deze overschakelt naar het onderstaande betaalde programma. Welke start om 20:00 uur.

Luis Tavares (NED) vs Donegi Abena (SUR) trappen op Licht Zwaargewicht (95 kg) af voor het hoofdprogramma van GLORY 77. Gevolgd door Tiffany Van Soest (USA) (C) vs. Aline Pereira (BRA) voor het Super Bantamgewicht Kampioenschap.

Het GLORY 77 4 man toernooi

Daarna zullen Rico Verhoeven (NED) (C) en Hesy Gerges (NED)
het 4 man zwaargewicht toernooi aftappen in semi Finale A. Levi Rigters (NED) en Tarik Khbabez (MOR) volgen daarna voor Semi Finale B.

Cédric Doumbé (FRA) (C) en Murthel Groenhart (NED) (iC)
zullen knokken om uit te maken wie zich de GLORY weltergewicht kampioen mag noemen.

Zo kun je GLORY 77 kijken

Dan is het de beurt aan Artem Vakhitov (RUS) (C) en Alex Pereira (BRA) (iC)
in de strijd voor de lichtzwaargewicht titel. Pereira is al de GLORY middengewicht kampioen en hoopt een titel toe te voegen aan zijn Palmares.

Als Vakhitov en Pereira uit geknokt zijn komen de winnaars van het 4 man zwaargewicht toernooi Semi Finales A en B aan de beurt. Kijken naar het event kan online, kosten in Euro’s €19,99. Vanaf 20:00 uur op de website van GLORY en Spike Channel.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Beruchte UFC'er Mike Perry en Rus Magomed Ismailov slaan erop los bij persconferentie

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Tijdens een persconferentie voor het REN TV Fight Club-toernooi liep de zaak flink uit de hand

Eerste gevechten Glory 82 op 19 november aangekondigd

Eerste gevechten Glory 82 op 19 november aangekondigd

Glory Kickboxing kondigde vandaag de eerste gevechten aan

Gepest jochie neemt keihard wraak! 'Vechtmachine'

Gepest jochie neemt keihard wraak! ‘Vechtmachine’ (video)

Een gepeste jongen werd het allemaal teveel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page