TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out

TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out

Itay Gershon valt uit voor GLORY 77
Itay Gershon (links)

Itay Gershon die zaterdag mee zou doen aan het GLORY 77 evenement is op vervelende wijze uitgeschakeld voor deelname. De Israëliër is het slachtoffer van de strikte coronamaatregelen in zijn land.

Via het Instagram account van Gershon was al te lezen dat hij geen vlucht kon nemen naar Nederland. Israel sloot haar luchtverkeer bij politiek besluit deze week af tot 31 januari. Een bittere pil voor de vechter die gepland stond te vechten tegen Guerric Billet.

Contact met GLORY Kickboxing bevestigd dat Gershon niet deel zal nemen. Een vervanger om tegen Billet te vechten is niet gevonden. Daar zijn de tijdsdruk en de coronamaatregelen in ons land debet aan.

Paniekzaaierij

,,Zo last minute met gyms dicht, corona regels etc is het niet te doen om een vervanger te vinden”, aldus GLORY. Er was op social media wat paniek ontstaan veroorzaakt door geruchten dat kampioen Alex Pereira en zijn zus Aline, niet uit Brazilië mochten in reizen naar ons land.

GLORY bevestigd dat de vechter en zijn zus die zaterdag beiden in titelgevechten te zien zullen zijn. Inmiddels het vliegtuig hebben kunnen pakken. Alex zal Artem Vakhitov voor de lichtzwaargewicht titel tegenover zich zien. Aline zal super bantam kampioen Tiffany van Soest uit Amerika treffen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page