'Om Rico Verhoeven te verslaan moet je klaar zijn om te sterven' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Om Rico Verhoeven te verslaan moet je klaar zijn om te sterven'

'Om Rico Verhoeven te verslaan moet je klaar zijn om te sterven'

Rico Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld, om hem te verslaan moet je klaar zijn om te sterven. Daar is Glory zwaargewicht Antonio Plazibat van overtuigd.

Voor Plazibat is een gevecht een gevecht tegen Glory kampioen een droom die hij al lang koestert. Sinds hij Verhoeven zag vechten tegen grote namen is zijn wens dit ook ooit te doen. De Kroaat is er dichterbij dan ooit en spreekt lovende woorden over de kampioen.

Haat slaat nergens op

,,Ik zag hem een aantal jaar geleden vechten tegen Semmy Schilt en ander grote namen. Ik droomde er toen al van ooit tegen hem de ring in te gaan", zegt Plazibat tijdens een live sessie op Instagram. ,,Je kunt alles zeggen over Rico maar hij is echt een groot kampioen. Dat mensen hem haten snap ik niet je mag hem niet aardig vinden maar haten slaat nergens op (gaat verder onder Insta live post).

Ook zegt Plazibat dat Verhoeven echt wel kan incasseren: ,,Hij kan een stootje hebben zoals in het gevecht met Jamal (Ben Saddik) is bewezen. Hij heeft meer dan eens bewezen de kampioen te zijn. Om hem te verslaan moet je bereidt zijn te sterven. Hij is de man om te verslaan. Ik kan niets verkeerds over hem zeggen. Hij verdiend het de kampioen te zijn."

Geduld

Plazibat zal echter geduld moeten hebben om tegen Verhoeven te vechten. Deze week werd bekend dat de kampioen een lange pauze neemt. De oogblessure die hij opliep in zijn gevecht tegen Ben Saddik moet nog langer helen. Wanneer Verhoeven de ring weer in gaat is niet bekend.

Plazibat werd ook gevraagd naar de rellen tijdens Glory 80 een week geleden. ,,Ik wilde de beveiliging een handje helpen maar mijn manager zei rustig aan, het was echt een gekkenhuis wat er gebeurde. Ik vond het echt klote voor de beveiligers want op een gegeven moment gooide iedereen stoelen naar hen." De rellen leidde gisteren tot het ontslag van Arek Wrzosek door Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws