Arek Wrzosek over Glory ontslag: 'Ik baal er niet van' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arek Wrzosek over Glory ontslag: 'Ik baal er niet van'

Arek Wrzosek over Glory ontslag: 'Ik baal er niet van'

Arek Wrzosek is aan de kant gezet door Glory Kickboxing. Dit leidt tot verontwaardiging en boze reactie van de Poolse vechtsport pers en fans. Deze spreken er schande van. Wrzosek zelf lijkt er niet mee te zitten.

De rellen op Glory 80 een week geleden in Hasselt België hebben geleidt tot het ontslag van Wrzosek. Vandaag haalde Glory het zwaargewicht uit haar rankings en kreeg deze zijn ontslag. ,,Glory bevestigt dat het contract van Arek Wrzosek is beëindigd", aldus de Telegraaf. ,,Glory, zal geen verdere opmerkingen maken aangezien er nog een onderzoek wordt uitgevoerd door externe derde partij."

Baal er niet van

In Polen wordt met onbegrip gereageerd op de beslissing van Glory. Zo beweerd de pers dat Wrzosek zonder te zijn ingelicht uit de organisatie werd gezet. ,,De organisatie heeft tot nu toe geen contact opgenomen met Arek, heeft hem geen informatie verstrekt", schrijft de Poolse site IntheCage.

,,Er zou onderzoek worden uitgevoerd in verband met de rellen op de tribunes. In plaats daarvan kreeg Wrzosek per mail te horen dat hij uit de ranglijst was verwijderd en geclassificeerd is als inactief." Wrzosek over het feit dat Glory zijn contract ontbonden heeft zegt het volgende;

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws