'Als ik Rico niet kan verslaan stop ik!' Plazibat over titelgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Als ik Rico niet kan verslaan stop ik!' Plazibat over titelgevecht

'Als ik Rico niet kan verslaan stop ik!' Plazibat over titelgevecht

Antonio Plazibat zou een gevecht met Rico Verhoeven niet afslaan. Maar als hij de Glory kampioen niet zou verslaan is stoppen met kickboksen een optie.

Tijdens de persconferentie gisteren voor het Glory 80 evenement op 19 maart werd Plazibat gevraagd waar hij nu staat. Het zwaargewicht is duidelijk over een gevecht met Verhoeven. ,,Mijn vechtstijl is gevaarlijk voor Rico, bovendien vindt hij mij niet leuk", zegt Plazibat tegen Giovanni Tjin.

Boeit me niks

,,Die titel boeit me eigenlijk niks ik wil gewoon vechten. Maar als ik Rico niet kan verslaan dan ga ik met pensioen. Ik heb geen zin om de constante nummer 2 of 3 te zijn." Op de vraag wat Plazibat dan zou gaan doen zegt het zwaargewicht gekscherend dan maar uitsmijter te worden.

Wel zegt Plazibat dat Verhoeven respect verdiend; ,,Je kunt zeggen wat je wilt over Rico, maar als hij neergaat staat hij altijd op. Zijn goede conditie is daar debet aan. Maar, er is ook bewezen dat hij neer kan gaan. Ik vocht tegen een kleinere versie van Rico (Benjamin Adegbuyi. red), die heb ik verslagen dus schat ik mijn kans tegen Rico goed in", aldus Plazibat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws