Alles of niets voor Badr tijdens Wrzosek gevecht! 'Verliezen geen optie'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Alles of niets voor Badr tijdens Wrzosek gevecht! ‘Verliezen geen optie’

Alles of niets voor Badr tijdens Wrzosek gevecht! ‘Verliezen geen optie’

Alles of niets voor Badr tijdens Wrzosek 2 gevecht! 'Verliezen geen optie'

Badr Hari zal opnieuw vechten tegen de Pool die hem vorig jaar knock-out trapte. Wraak of wordt het einde van een carrière? Deze vraag stellen velen zich af.

De legendarische Marokkaanse kickbokser (37) zal in maart tijdens Glory 80 op zoek zijn naar wraak tegen Arkadiusz Wrzosek. Vorig jaar slaagde de Pool er verrassend in Badr een schokkende nederlaag toe te brengen. De fans van de Pool, de pers in zijn land en het voormalige Oostblok zien Wrzosek als een held en de man die de carrière van Badr wel eens zou kunnen beëindigen.

De fans van Badr denken daar heel anders over, al zijn er wel kritische geluiden. Heeft Badr het nog wel in zich. Een ding waar zowel de fans van Wrzosek en Badr het over eens lijken te zijn is dat het wel eens een alles of niets gevecht zou kunnen zijn voor de kickbokslegende. Toch blijft Badr een gevaarlijke vechter wat bleek uit het eerste gevecht met de Pool.

Voor je het weet is het over

De Pool werd in de eerste ronde twee keer geteld door de scheidsrechter en Badr sloeg hem één keer en in de tweede ronde neer. Echter, Wrzosek leek na drie tellen op magische wijze herboren te zijn en met zijn linker hoge trap keerde hij de wedstrijd totaal om. Wrzosek schakelde Badr uit met de genoemde trap en kwam daarmee tot de grootste overwinning in zijn loopbaan (lees verder onder video).

Behalve Badr en Wrzosek, zullen Artem Vakhitov en Luis Tavares voor de licht zwaargewicht titel vechten. Jamal Ben Saddik en Levi Rigters zullen het tegen elkaar opnemen tijdens het Glory 80-evenement. Het is nog niet bekend met welke gevechten Glory de rest van het programma zal vullen. Maar Kroatische fans kijken reikhalzend uit naar een nieuw optreden van Antonio Plazibat die Bejamin Adegbuyi een KO-nederlaag toebracht eind vorig jaar.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page