Badr Hari maart in actie tijdens Glory event in België Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari maart in actie tijdens Glory event in België

Badr Hari maart in actie tijdens Glory event in België

Glory zal op 19 maart in Hasselt haar eerste event van 2021 houden. Badr Hari en Jamal Ben Saddik komen daar in actie, maar niet tegen elkaar.

De Telegraaf meldt het nieuws vanavond dat Glory 19 maart uitwijkt naar het Belgische Hasselt. Wel onder de voorwaarde dat corona geen roet in het eten gooit. Glory 80 zal plaatsvinden in het in de Trixxo Arena, deze biedt plaats aan maximaal 16.000 bezoekers.

Lekker dichtbij

Badr Hari zal vechten in een herkansing tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek, ook zal Jamal Ben Saddik te zien zijn terwijl hij het opneemt tegen Levi Rigters. Voor de Nederlandse fans is Hasselt overigens een goede optie, de Trixxo Arena ligt vlakbij Plopsa Indoor.

Luis Tavares zal strijden om de Glory lichtzwaargewicht titel tegen kampioen Artem Vakhitov. Glory kondigde recent aan Nederland te mijden vanwege het anti-doping beleid van de Vechtsportautoriteit. Verwacht wordt dat de complete vechtkaart volgende week bekend wordt gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws