'Khabib nam McGregor's ziel en gaf het nooit terug!' Nieuws
Nieuws

'Khabib nam McGregor's ziel en gaf het nooit terug!'

'Khabib nam McGregor's ziel en gaf het nooit terug!'

Het is de verjaardag van een van de belangrijkste en meest gedenkwaardige gebeurtenissen in de geschiedenis van de UFC. De wraakwedstrijd had een donkere opbouw, waarbij Khabib en McGregor diep persoonlijk werden voor het gevecht, waarbij zelfs familie en religie betrokken waren.

Zijn ziel genomen

Dit kwam allemaal ten einde in de UFC-kooi, toen Khabib de onbezonnen Ier in de vierde ronde vernederende versloeg door deze in een wurggreep te nemen. Maar de blijvende herinnering is wat er daarna gebeurde. Toen de Khabib over het hek van de kooi sprong en een chaotische vechtpartij ontketende.

Ali Abdelaziz, de manager van Khabib zegt; ,,Vandaag is een heel speciale dag voor veel mensen over de hele wereld. Toen Khabib de ziel van McGregor nam en hem nooit meer teruggaf, goed zal altijd het kwaad verslaan." De rivaliteit tussen McGregor en Khabib bleef maar tot een herkansing kwam het nooit. Khabib gaf stopte met vechten en de Ier kreeg andere tegenstanders en raakte in een verliesreeks terecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws