Titanenstrijd! Ngannou vs Gane tijdens UFC 270 in januari MMA Nieuws
MMA Nieuws

Titanenstrijd! Ngannou vs Gane tijdens UFC 270 in januari

Titanenstrijd! Ngannou vs Gane tijdens UFC 270 in januari

Francis Ngannou, UFC-zwaargewicht kampioen stemt ermee in om in januari tijdens UFC 270 tegen Ciryl Gane te vechten, vertelde de manager van Ngannou aan Brett Okamoto van ESPN. Het gevecht, gepland voor 22 januari 2022, zal naar verwachting de headliner zijn en zal binnenkort officieel worden gemaakt.

,,We zijn verheugd dat deze datum is bevestigd", zei manager Marquel Martin in een verklaring. ,,Francis is al een tijdje klaar om zijn titel te verdedigen. We zijn verheugd om opnieuw te bewijzen wie de onbetwiste zwaargewicht kampioen is."

Titanenstrijd

Ngannou en Gane liggen op ramkoers sinds de laatste in augustus het interim-kampioenschap veroverde. Gane stopte Derrick Lewis in de derde ronde om de tijdelijke titel op te eisen. Ngannou vocht voor het laatst in maart en versloeg Stipe Miocic in de tweede ronde om de titel te claimen.

De Kameroense krachtpatser heeft zijn laatste vijf gevechten gewonnen, allemaal via knock-out of technische knock-out. UFC 270 zal naar verwachting ook Derek Brunson en Jared Cannonier bevatten in een cruciale clash tussen middengewicht knokkers, waar besloten wordt wie de titeluitdager wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws