Aanval op UFC-ster Khabib! Man van podium gesmeten
Home / Nieuws / Aanval op UFC-ster Khabib! Man van podium gesmeten

Aanval op UFC-ster Khabib! Man van podium gesmeten

Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC lichtgewicht kampioen werd aangevallen tijdens een recente spreekbeurt. De over enthousiaste fan werd echter door de beveiliging van het podium gesmeten.

Een man sprong het podium op om te proberen voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib aan te vallen tijdens een recente spreekbeurt. Tijdens een recente vraag- en antwoordsessie in Harrogate, Engeland, sprak Khabib op het podium.

Geef respect

Zodra Khabib opstond uit zijn stoel, stond een lid van het publiek onmiddellijk op en confronteerde vechter. Khabib deinsde echter niet eens terug en de beveiliging verwijderde de fan onmiddellijk van het podium. Khabib even onverschrokken als altijd sprak het aanwezige publiek toe na het incident.

,,Laat me praten. Jongens, ik kom uit een ander deel van de wereld hier om jullie te zien en weet je, ik denk dat ik ook wat respect verdien”, zei de UFC-ster, bedankt. ,,Over de hele wereld heb ik steun van mijn mensen die dezelfde opvattingen hebben als ik en ik geloof echt dat we hier dezelfde opvattingen hebben en zorg alsjeblieft voor je kinderen.”

Al eerder probeerde een man Khabib aan te vallen dit liep met een sisser af (lees hier meer). Gelukkig raakte niemand gewond tijdens dit incident in Engeland.

Bekijk ook

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page