Karateka niks waard in MMA-gevecht: 'Slechts 30 dagen getraind' (video) Nieuws
Nieuws

Karateka niks waard in MMA-gevecht: 'Slechts 30 dagen getraind' (video)

Karateka niks waard in MMA-gevecht: 'Slechts 30 dagen getraind' (video)

Jesse Enkamp, een karateleraar probeerde een MMA-gevecht te winnen na slechts 30 dagen training. Hij bracht een maand door om zoveel mogelijk te leren en nam het vervolgens op tegen een professionele MMA-vechter.

In het bijzonder stort hij zich op een maand training met zijn broer, Oliver Enkamp. Die bij de UFC en nu bij Bellator vecht, ​​om zoveel mogelijk te leren over verschillende technieken en tactieken, voordat hij zijn vaardigheden in de kooi test na 30 dagen met een professionele MMA-vechter.

Bijna onmiddellijk in het gevecht wordt Enkamp gedwongen zijn houding te veranderen omdat zijn karatehouding hem veel te wijd open liet de geduchte low-kicks. Hij geeft ook toe, terwijl hij de beelden bekijkt, dat hij snel uitgeput was door de onbekende mechanica van het gevecht.

,,Ik heb genoten, ik heb veel geleerd", zegt Enkamp. ,,Ik hou ervan mezelf uit te dagen… Ik was blij dat hij won, want dit is zijn ding. Ik hoor hier niet te winnen, ik ben gewoon deze karate-nerd die daar naar binnen gaat… Hij verdiende het om winnen, en ik had hoe dan ook plezier."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws