Nate Diaz haalt uit naar UFC-kampioen Charles Oliveira MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz haalt uit naar UFC-kampioen Charles Oliveira

Nate Diaz haalt uit naar UFC-kampioen Charles Oliveira

Nate Diaz wierp onlangs schaduw op Charles Oliveira door enkele video's te plaatsen van de eerdere verliezen van de UFC-lichtgewicht kampioen. Diaz beelden van Oliveira's nederlagen tegen Donald Cerrone en Anthony Pettis geüpload naar social media.

Oliveira had slechts vier gevechten gehad in de UFC toen hij het in 2011 tegen Donald Cerrone moest opnemen. 'Cowboy' had ondertussen vier jaar in de promotie doorgebracht. Cerrone maakte snel werk van 'Do Bronx' en scoorde een TKO-overwinning om 3:01 van de openingsronde.

Oliveira stond in 2016 tegenover Anthony Pettis, waarbij de voormalige kampioen uit een verlies van drie gevechten kwam. De Braziliaan ging het op tegen 'Showtime', maar viel ten prooi aan een guillotine verwurging in de derde ronde.

Dit zou het einde betekenen van elke instabiliteit in Oliveira's carrière, aangezien hij vervolgens een overwinning van tien gevechten behaalde waarin hij de UFC lichtgewicht band claimde en verdedigde. Zaterdag verdedigd Oliveira zijn UFC goud tegen Justin Gaethje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws