Kans! UFC-ster McGregor zoekt personeel: 'Hier reageren'
Home / Nieuws / Kans! UFC-ster McGregor zoekt personeel: ‘Hier reageren’

Kans! UFC-ster McGregor zoekt personeel: ‘Hier reageren’

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen in twee gewichtklassen is niet alleen vechter, maar ook zakenman. Naast een eigen Whiskymerk, kledinglijn en fitness programma is hij ook eigenaar van een nieuws website.

Wie The MacLife niet kent als McGregor fan heeft iets gemist. De nieuws annex McGregor fan website brengt veelal nieuws over de Ier, ook is er plek voor fitness tips en overige nieuws. Dit blijkt een succes want McGregor werft personeel aan en zoekt een schrijver voor het nieuws.

McGregor belooft een proost leven met een op een gesprekken met bekende vooral UFC-vechters, reizen over de wereld en meer. De reacties waren dan ook niet van de lucht en er wordt massaal gesolliciteerd. Echter lukt het niet iedereen om hun cv toe te sturen en zijn er legio klachten. (lees door onder tweet)

,,Het werkt niet, mijn sollicitatie komt niet aan”, is een van de vele teleurgestelde reacties van reageerders op de functie. ,,He Conor, ik wil graag mijn CV toesturen maar het email adres bounced.” Toch zijn er ook een groot aantal die er door lijken te komen. Interesse in de job bij de UFC-ster, probeer het aangegeven email adres, wellicht kom je er door; info@maclife.com.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page