UFC'er wil racist kapot slaan, eist excuses van McGregor Nieuws
Nieuws

UFC'er wil racist kapot slaan, eist excuses van McGregor

UFC'er wil racist kapot slaan, eist excuses van McGregor

Muhammad Mokaev wil Cody Durden 'vermorzelen' voor racistische opmerking en eist excuses van UFC-ster Conor McGregor. De ongeslagen UFC-nieuwkomer Mokaev heeft een aantal gewaagde uitspraken gedaan.

Dit afgelopen weekend openbaarde zich een doelwit voor Mokaev in de vorm van zijn eerste UFC-tegenstander, Cody Durden. Wiens racistische interview na het gevecht onmiddellijk werd veroordeeld door zijn collega's. ,,Racisme is nooit cool", zegt Mokaev.

Ik pak hem

,,Als hij het gevecht accepteert, zal ik hem echt kapotmaken", zei Mokaev. ,,Ik zag veel van mijn supporters tweeten: 'Vermorzel hem', en als mensen dit willen zien, is dat waarvoor ik hier ben. Tegen het einde van 2023 word ik UFC-kampioen, de jongste UFC-kampioen".

De 21-jarige inwoner van Dagestan, wordt vergeleken met zijn landgenoot en voormalige UFC-lichtgewicht kampioenKhabib Nurmagomedov. Mokaev eist ook excuses van McGregor voor diens gedrag tegen Khabib en zijn land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws