'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Remy Bonjasky is van mening dat Badr Hari een kantelpunt moet creëren. Het wordt tijd dat de kickbokslegende blijft staan.

In zijn columns staat Bonjasky bekend om zijn scherpe mening, dat is hij over het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem niet anders. Vandaag zegt Bonjasky dat hij hoopt dat Badr niet neergaat maar blijft staan.

,,Ik snap dat hij wil entertainen, maar persoonlijk zou ik het ook fijn vinden als hij een keer blijft staan”, zegt Bonjasky. ,,We willen wel dat er een kantelpunt komt, anders verliezen mensen het vertrouwen in hem.” Bonjasky vocht zelf tegen zowel Badr als Overeem. ,,Tegen zowel Hari als Overeem heb ik zelf in de ring gestaan en gewonnen. Bij Badr wist ik dat ik rustig moet blijven, want hij gaat áltijd los in de ring.”

Niet weg stappen

Ook zegt Bonjasky dat Overeem zijn beste beentje voor moet zetten; ,,Zijn vechtstijl (Overeem. Red.), in zijn laatste wedstrijden in de UFC maakte me niet heel vrolijk. Als hij iemand raakte of werd geraakt, rende hij bijna een half rondje, liep hij weg van zijn tegenstander. “

,,Dat hoop ik in de Gelredome niet te zien. Ik heb hem vroeger zien vechten, hij is een sterke jongen die naar voren wil en voor de knock-out wil gaan. Ik hoop dat hij het gevecht met Badr aangaat en niet weg stapt. ” Naar de wedstrijd tussen Badr en Overeem wordt al lang uitgekeken door de fans, morgen zal bekend worden of de voorspellingen van Bonjasky uitkomen.

Bekijk ook

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator?

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Denise Kielholtz verloor eerder vandaag in Uncasville, Connecticut, Amerika

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page