Kampioen Ngannou steunt Jake Paul in ruzie met de UFC Nieuws
Nieuws

Kampioen Ngannou steunt Jake Paul in ruzie met de UFC

Kampioen Ngannou steunt Jake Paul in ruzie met de UFC

Francis Ngannou, de zwaargewicht kampioen trekt samen met Jake Paul ten strijde tegen de UFC. Ngannou keerde onlangs terug tijdens UFC 270. Daar versloeg hij Ciryl Gane en wist zijn titel te behouden.

De kracht van Paul als bestverkopende boksattractie is misschien aan het afnemen. Toch is ‘The Problem Child’ nog steeds een meester in het trekken van aandacht. Omdat er geen nieuwe tegenstander aan de horizon lijkt te verschijnen, richt Paul zijn pijlen op UFC-Baas Dana White.

Paul lijkt door te hebben dat de beste manier om White van streek te maken, hem aan te vallen over het onderbetalen van sommige UFC-vechters.Paul heeft meedogenloos gepleit voor een verhoging van het UFC-salaris en voor extraatjes zoals gezondheidszorg en pensioenplannen.

7 Miljoen

Nu lijkt Ngannou zich te scharen achter Paul. Op zijn YouTube-kanaal gaf Ngannou, Paul alle lof en onderschreef hij een aantal kwesties die de influencer naar voren heeft gebracht. ,,Ik volg al die dingen en ik ben me bewust van wat er gebeurt", zei Ngannou.

,,Jake eiste een loonsverhoging voor vechters, daar sta ik 1000 procent achter." Sinds hij Gane heeft verslagen, heeft Ngannou zijn wens uitgesproken om zijn UFC-contract te herstructureren zodat hij een bokswedstrijd met Tyson Fury kan nastreven. Ngannou beweerd dat hij, terwijl hij probeerde deze deal binnen te halen, UFC-contractverlengingen ter waarde van ongeveer $ 7 miljoen heeft afgewezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws