K-1 Livestream problemen! Kickboks fans vooraf al zwaar teleurgesteld Nieuws
Nieuws

K-1 Livestream problemen! Kickboks fans vooraf al zwaar teleurgesteld

K-1 Livestream problemen! Kickboks fans vooraf al zwaar teleurgesteld

De langverwachte terugkeer van K-1 kickboksen op 13 juni dreigt overschaduwd te worden door problemen met de livestream. Fans die wereldwijd willen meekijken met het evenement in de Galați Ice Rink in Roemenië, stuiten op een beperking: de livestream via Warrior Code, de partner van K-1, is niet overal beschikbaar.

Dit heeft geleid tot klachten op sociale media, met fans die hun ongenoegen uiten over het feit dat ze het evenement niet kunnen zien. "Niet beschikbaar in de Verenigde Staten? Kan hier iets aan worden gedaan?", vraagt ​​een fan. "Een wereldwijde expansie kan niet plaatsvinden als het grootste deel van de wereld deze niet kan zien groeien."

warrior code 3

De aantrekkelijke prijs van de PPV (€4,99) lokt fans, maar de beperkte beschikbaarheid dreigt dit voordeel teniet te doen. Of K-1 van plan is om een ​​extra PPV-partner met wereldwijd bereik toe te voegen, is nog onduidelijk. Warrior code is een initiatief van oud-kickbokser Remy Bonjasky.

K-1 Livestream problemen! Kickboks fans vooraf al zwaar teleurgesteld

K-1 vs. Glory: De strijd om dominantie

De terugkeer van K-1 markeert een nieuwe fase in de kickbokswereld, waar de organisatie de concurrentie met Glory Kickboxing aangaat. Glory heeft een sterke troef met hun samenwerking met wereldwijde livestream-partijen en Videoland, waardoor hun evenementen in veel landen te volgen zijn.

K-1 zal moeten bewijzen dat ze ondanks de livestream-problemen een aantrekkelijke optie kunnen bieden voor fans. De aanwezigheid van Nederlandse vechters zoals Errol Zimmerman, Dexter Suisse en Leandro Dikmoet kan daarbij helpen.

K-1 Livestream problemen! Kickboks fans vooraf al zwaar teleurgesteld

Onzekere toekomst voor K-1?

De problemen met de livestream en de concurrentie van Glory werpen vraagtekens op over de toekomst van K-1. Kan de organisatie deze hindernissen overwinnen en een succesvolle comeback maken? Of zal de beperkte beschikbaarheid van de livestream leiden tot teleurstelling bij fans en een achterstand op Glory?

De komende tijd zal uitwijzen of K-1 erin slaagt om zich te vestigen als een belangrijke speler in de kickbokswereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws