Boksicoon Manny Pacquiao (45) maakt comeback tegen 25-jarige kickbokser Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Manny Pacquiao (45) maakt comeback tegen 25-jarige kickbokser

Boksicoon Manny Pacquiao (45) maakt comeback tegen 25-jarige kickbokser

Manny Pacquiao (45 jaar) keert op 28 juli terug naar de boksring tegen Rizin-vedergewichtkampioen Chihiro Suzuki 25 jaar, in de Saitama Super Arena in Japan.

De wedstrijd wordt uitgevochten in 3 minuten, 3 rondes met 8-ounce handschoenen die lichter zijn dan de gebruiklelijke 10 ounce.

Met name Pacquiao, die 62 overwinningen, 8 verliespartijen, 2 gelijke spelen en 39 knockouts heeft, stopte met boksen nadat hij in 2021 verloor van Yordenis Ugas. Eerder dit jaar werd Pacquiao vanwege zijn leeftijd uitgesloten voor deelname aan de Olypische spelen in Parijs.

Een botsing van generaties in de ring

Chihiro Suzuki is een Japanse kickbokser en mixed martial artist van Peruaanse afkomst, die momenteel deelneemt aan KNOCK OUT en aan de Rizin Fighting Federation. Hij is de huidige Rizin-kampioen vedergewicht en KNOCK OUT Black Super Lightweight-kampioen

Uiteindelijk zei het Filipijnse boksicoon dat hij Suzuki zou laten weten dat boksen moeilijker is dan MMA. Hij hoopt dat zijn fans hem zullen steunen, aangezien hij zijn gevecht met Suzuki omschreef als een goed gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws