Nek UFC-vechtbaas omgedraaid door journalist! ‘Eindelijk wraak' Nieuws
Nieuws

Nek UFC-vechtbaas omgedraaid door journalist! ‘Eindelijk wraak'

Nek UFC-vechtbaas omgedraaid door journalist! ‘Eindelijk wraak'

TBS heeft Power Slap van Dana White uit het programma gehaald. De competitie zou op 11 januari in première gaan na de editie van AEW Dynamite van die week. Echter blijkt de invloed van MMA Journalist Ariel Helwani van grote invloed te zijn.

Nu lijkt het erop dat de controversiële Power Slap League opgedoekt wordt. Alle advertenties zijn verwijderd en de algemene consensus is dat de officiële annulering bijna is afgerond. Volgens recente rapporten is het einde van de competitie nu "slechts papierwerk".

Ga je schamen

Dana White was aanvankelijk erg geïnteresseerd in de wangklap gevechten nadat verschillende clips ervan de afgelopen jaren viraal gingen. Meer recentelijk heeft de Nevada State Athletic Commission groen licht gegeven voor klapgevechten die plaatsvinden in de staat, evenals het White's Power Slap League-concept.

De ondergang van de deal met TBS-moederbedrijf Warner Media komt slechts enkele dagen nadat verontrustende beelden van White in een woordenwisseling met zijn vrouw door TMZ werden vrijgegeven.

Grote schande

Het paar vierde oudejaarsavond in Mexico, waar een ruzie tussen hen fysiek werd. Tijdens de opname is te zien hoe de UFC-president zijn vrouw slaat. Na de vrijgegeven beelden van White die zijn vrouw sloeg, sprak de bekende MMA-journalist Ariel Helwani zich snel uit over de kwestie. En zag zijn kans terug te slaan nadat White hem al jarenlang een verbod oplegde om bij UFC events aanwezig te zijn.

"Schaam je TBS als ze die Slap Fighting League gaan uitzenden", zei Helwani. 'Kun je het nog erger scripten? Ga je schamen TBS, dat is wat je gaat doen. Schande over TBS als je een Slap Fighting League gaat uitzenden. En jammer voor iedereen die het daarna weer oppakt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws