? | TYSON FURY'S VADER: 'Ik ben bereid te sterven tegen Mike Tyson' Nieuws
Nieuws

? | TYSON FURY'S VADER: 'Ik ben bereid te sterven tegen Mike Tyson'

? | TYSON FURY'S VADER: 'Ik ben bereid te sterven tegen Mike Tyson'

John Fury zegt dat hij bereid is te sterven in een bokswedstrijd met Mike Tyson

De vader van Tyson Fury, John, heeft Mike Tyson uitgedaagd. De 55-jarige Fury plaatste de video op sociale media met een bericht voor Mick Theo, een bodybuilder met wie Fury heeft ingestemd om te vechten.

En nadat hij zijn rivaal flink de huid vol gescholden had en beweerde dat hij alleen genoegen zou nemen met een bareknuckle gevecht, richtte Fury zijn aandacht op Mike Tyson.

Ik zal sterven in de ring

De voormalige onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht maakte onlangs bekend dat hij van plan is op 53-jarige leeftijd terug te keren naar de ring. Sindsdien komen de uitdagingen binnen bij Mike Tyson waarvan gezegd wordt dat hij een bareknuckle gevecht zou aangaan met Shannon Briggs.

[wpViralQuiz id=36901]

'Ik vecht tegen Mike Tyson, hij maakt een comeback. John Fury verbergt zich voor niemand, zelfs niet voor de koning van de oude mannen Mike Tyson. Ik zal met Mike Tyson vechten, en ik zal in het gevecht sterven.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws