De reden waarom Conor McGregor niet zal vechten tijdens de coronacrisis Nieuws
Nieuws

De reden waarom Conor McGregor niet zal vechten tijdens de coronacrisis

De reden waarom Conor McGregor niet zal vechten tijdens de coronacrisis
De reden waarom Conor McGregor niet zal vechten tijdens de coronacrisis

Conor McGregor lijkt niet zo geïnteresseerd te zijn in vechten zonder publiek.

Conor McGregor "houdt niet van het idee om zonder een menigte te vechten", aldus UFC Baas Dana White. Hoewel de Ier heeft gehint op een terugkeer in de zomer, houdt de voormalige kampioenen volgens UFC-president Dana White niet van het idee om zonder publiek te vechten.

Volgens White denkt McGregor op dezelfde manier als de UFC en geeft toe dat het moeilijk zou zijn om een ​​Conor McGregor-gevecht te voeren zonder dat publiek betaald voor live tickets, wat normaal veel geld oplevert.

Als het niets oplevert dan ook niet vechten

"Het is moeilijk om een ​​Conor McGregor gevecht zonder publiek en dito inkomsten te houden. Ik heb gisteren met hem gesproken en hij wil vechten, "zei Dana White tijdens de mediadag voor UFC 249.

Volgens White levert een event met Conor McGregor ruim 18 miljoen aan ticket verkoop op. Als Conor McGregor en de UFC zijn volgende gevecht uiteindelijk uitstellen tot er weer publiek aanwezig mag zijn, kan het enkele maanden duren voordat we de Ier weer in actie zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws