Veteraan Le Banner (49) slaat rivaal knockout tijdens liefdadigheid event | video
Home / Nieuws / Veteraan Le Banner (49) slaat rivaal knockout tijdens liefdadigheid event | video

Veteraan Le Banner (49) slaat rivaal knockout tijdens liefdadigheid event | video

Jérôme Le Banner reisde af naar Japan en voerde daar op zondag 11 september een MMA-gevecht. De Franse vechtlegende won door knock-out in slechts 1 minuut en 32 seconden.

Op 49-jarige leeftijd heeft de kickbokslegende zijn krijgers mentaliteit niet verloren en blijft hij presteren in de ring. 3 maanden na zijn laatste overwinning tegen Ivan Vicic, vocht Le Banner op zondag 11 september in MMA in Japan. Een confrontatie die de Fransman met stijl won door zijn tegenstander een bliksemsnelle knock-out toe te brengen.

KO in minder dan 2 minuten voor Jérôme Le Banner

Momenteel in Japan, een land waar hij als een halfgod wordt beschouwd, nam Le Banner van de gelegenheid gebruik om aan een ​​MMA-gevecht mee te doen. Een evenement georganiseerd in Jo Hall in Kumamoto voor een goed doel. De opbrengsten van de avond werden geschonken aan de vereniging van Children of the Tsunami.

Zoals gemeld door zijn partner Coralie Camili op Instagram, won de sportman door KO na 1 minuut en 32 seconden in de eerste ronde. Een nieuwe verbluffende prestatie van de top sportman die opnieuw bewijst dat leeftijd geen of bijna geen effect op hem heeft.

Binnenkort een nieuw gevecht?

Een ware mythe van vechtsporten in Frankrijk, met meer dan 80 knock-outs in zijn carrière, is Jérôme Le Banner niet klaar om te stoppen. De “Ongekroonde Koning” blijft elke dag trainen en leert graag elke dag nieuwe dingen. Een gemoedstoestand die hem tot een inspiratiebron maakt voor de vele fans die hem volgen.

En ondanks zijn 49 jaar is Le Banner niet klaar om te stoppen. ,,Ik, ik heb een krijgers temperament, het zit in mijn DNA, dus ik wil mezelf elke keer overtreffen. Het motiveert me om bij mensen van 20-24 jaar te zijn. ’s Morgens zeg ik tegen mezelf: “als zij gaan, ga ik.”

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page