Jamal Ben Saddik uit de cel: ‘Blijft wel verdachte’ Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik uit de cel: ‘Blijft wel verdachte’

Jamal Ben Saddik uit de cel: ‘Blijft wel verdachte’

Jamal Ben Saddik is weer thuis, de Belgische justitie heeft de Glory kickbokser naar huis gestuurd, wel met een enkelband zo meldt zijn advocaat Wim de Colvenaer aan het AD vandaag.

De topkickbokser is dan wel thuis uit de gevangenis van Antwerpen waar hij zelfs op de grond moest slapen, hij mag verder onderzoek thuis afwachten. ,,Hij heeft ruim 1,5 maand gezeten. Heeft zelfs een tijdje op de grond moeten slapen omdat er niet genoeg bedden zijn in de Belgische gevangenissen. Echt een schande, alleen in de Antwerpse gevangenis zitten al 78 grondslapers", zegt advocaat de Colvenaer.

Verdachte

Hoe het verder moet met de kickboks carierre van Ben Saddik is niet duidelijk: ,,Jamal kan nu in elk geval thuis herstellen en weer wat gaan trainen. De focus kan voorlopig weer op het kickboksen.” Als de topatleet aan huis gebonden is zal een wedstrijd er voorlopig niet inzitten voor de Belgisch-Marokkaanse knokker.

Ben Saddik wordt verdacht lid te zijn van een criminele organisatie. De kickbokser handelde in ‘cryptotelefoons’ die vaak door criminelen zouden worden gebruikt. Lees meer in het AD.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws