Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen
Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Woensdag maakte GLORY Kickboxing zeven nieuwe gevechten bekend voor de fight card van GLORY 76 ANTWERP welke plaatsvindt op zaterdag 28 maart in Antwerpen, België.

Grote afwezige lijkt het Marokkaans-Belgische zwaargewicht Jamal Ben Saddik. Geruchten gingen dat de nummer 1 uitdager voor de wereldtitel zou vechten voor zijn thuis publiek. Echter blijkt dat niet het geval, of hij op een later tijdstip alsnog wordt toegevoegd is niet bekend.

De headliner zal tussen de weltergewichtkampioen Cédric Doumbé en interim weltergewichtkampioen Murthel Groenhart plaatsvinden. Onder de overige gevechten staan een aantal interessante match-ups.Zakaria Zouggary uit Rotterdam die het opneemt tegen Anvar Boynazarov uit Oezbekistan.

Toch een Belg op de kaart

De Kroatische Antonio Plazibat van Mike's Gym gaat de strijd aan met de uit Polen afkomstige Arkadiusz Wrzosek. Tomas Mozny uit Slowakije zal het opnemen tegen de Oekraïense Oleh Pryimachov. Amerikaanse weltergewicht Troy Jones gaat de strijd aan met Vlaamse Cedric De Keirsmaeker, de enige Belg op de vechtkaart.

Ook staat er een superbantamgewichtpartij tussen Sarah Moussaddak (10-1, 3 KO’s) en Anaëlle Angerville op het programma. Beide vechters komen uit Frankrijk en zullen ongetwijfeld gaan proberen hun stempel te drukken tijdens het event. Wanner Ben Saddik wel in actie komt is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws